Home Piese centrale termice
Piese centrale termice
Piese centrale termice PDF Imprimare Email
Piese centrale termice
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:40

La un moment dat, din cauza aparitiei unor probleme sau defectiuni la centrala ta termica, este posibil sa ai nevoie de alte piese centrale termice. Acestea pot fi achizitionate chiar de la producatorul sistemului tau de incalzire sau de la alte magazine specializate. Daca centrala ta se afla inca in garantie, atunci nu va trebui sa cumperi tu piese centrale termice, deoarece acestea vor fi asigurate de cei care se ocupa de reparatii.

De cele mai multe ori, cea mai mare ingrijorare a noastra este legata de costul unor astfel de piese centrale termice. Insa in functie de gravitatea problemei si de zona afectata, cheltuielile pe care le vei avea cu aceste sisteme de incalzire vor fi diferite. Daca este vorba de o defectiune minora, atunci si costul va fi unul mic. In schimb, daca problema este majora, si mare parte a centralei a fost avariata sau una dintre cele mai importante piese a fost uzata, atunci si costurile vor fi mai mari.

Cele mai importante piese centrale termice si cele mai costisitoare, in cazul in care se strica, sunt cele care fac parte din boiler. Uneori, este posibil ca intreg boilerul sa necesite inlocuirea, insa din fericire acest lucru se intampla mai rar. Daca piese centrale termice trebuie inlocuite mai des, atunci si banii pe care trebuie sa ii investesti sunt mai multi. Daca reusesti insa sa achizitionezi piese centrale termice originale, acestea vor rezista mai mult si nu vor necesita o schimbare frecventa.

Pentru a nu fi nevoit sa schimbi des piese centrale termice, poti apela la centrale termice service, astfel incat reparatiile necesare sa se faca in timp util, inainte ca problemele sa devina destul de grave incat sa necesite costuri mari. Piesele care ar putea necesita inlocuire sunt pompa, ventilatorul, termostatul sau circuitul imprimat. In momentul in care una dintre acestea s-a stricat, ea trebuie inlocuita, deoarece este o rotita in sistem. In caz contrar, centrala risca sa nu mai functioneze sau poate duce la deteriorarea altor piese.

De exemplu, atunci cand vine vorba de piese centrale termice, fara piesa numita circuitul imprimat, centralele termice nu pot functiona. Aceasta piesa reprezinta creierul intregului sistem de incalzire. Si celelalte piese centrale termice sunt importante, insa circuitul imprimat le pune in miscare pe toate celelalte.

Ultima actualizare în Joi, 19 Mai 2011 07:51
 


Sondaje

Este mai convenabila o centrala termica electrica decat una pe gaz?
 

Vizitatori Online

Avem 9 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com